Skip to main content

Havaalanları daha kalabalık ve uçuş gecikmeleri daha sık hale geldikçe, özel jetlere olan ilgi artıyor. 2019’un yaz aylarında Avrupa’da özel jetler için en popüler varış noktaları hakkında daha fazla bilgiyi yazımızda bulabilirsiniz.

Girit – Özel jet ile Girit seyahati

Yunanistan’ın en büyük adası olan Girit, el değmemiş plajları, dağları ve palmiye ağacı ormanlarıyla ünlüdür. İstanbul’dan özel jet ile Girit’e yaklaşık bir buçuk saatlik konforlu bir uçuşla ulaşabilirsiniz.

Malta – Özel Jet ile Malta seyahati

Küçük bir Akdeniz ada devleti olan Malta, mükemmel hava koşullarına, çarpıcı mimariye ve gelişen bir emlak piyasasına ev sahipliği yapar.

Mikonos – Özel jet ile Mikonos seyahati

Mikonos, Yunan adalarının en kozmopolit olanıdır ve eğlenceli gece hayatı ile bilinir. Özellikle yaz aylarında İstanbul ve Bodrum’dan Mikonos’a çok sayıda özel jet uçuşu yapılmaktadır.

Korsika – Özel jet ile Korsika seyahati

Lonely Planet’e göre, Korsika, Fransa kıyılarında belirgin bir İtalyan kültürüne sahip bir adadır. Ada, kara kütlelerinin neredeyse yarısını kaplayan milli parkı ve eşsiz sahilleri ile bilinir.

Sicilya – Özel jet ile Sicilya seyahati

İtalya kıyılarındaki ada, arkeolojik alanları ve golf sahaları ile ünlüdür. Kıyı şeridi adanın hemen hemen her yerinde büyüleyici bir güzellik sunmaktadır.

Sardunya – Özel jet ile Sardunya seyahati

Sardunya, pitoresk kasabaları ve plajları ile yaz aylarında ziyaretçi akınına uğrayan bir İtalyan adasıdır. Masmavi gökyüzü, turkuaz ve zümrüt rengi denizi ile Sardunya adası Akdeniz’in en güzel manzaralarına sahip yerlerden biridir.

İbiza – Özel jet ile İbiza seyahati

24 saat açık kulüpleri, havuz partileri ve muhteşem plajları ile dünyanın en iyi parti mekanlarından biri olarak bilinmektedir. İbiza, yaz aylarında özel jet ile seyahat edilen en popüler destinasyonlardan biridir.

Mayorka – Özel jet ile Mayorka seyahati

İspanya’ya bağlı olan Mayorka, Akdeniz’de en çok ziyaret edilen yerlerden biridir. Adada, başkent Palma’nın Ortaçağ’dan kalma dar sokaklı tarihi merkezinden gözden uzak dağ köylerine, zeytin bahçelerine keşfedecek pek çok detay bulunuyor.